gym
Meni

\

Grupne vježbe

Dobro društvo,vrhunska muzika,veliki broj raznovrsnih programa,odlična trenerica te ugodan ambijent dvorana jedan je od važnih stvari zašto smo toliko posjećeni.

Definiraj svoje tijelo,izbaci stres,reguliraj svoju težinu,utegni se i show može početi.Priključi se grupnim vježbama našeg gyma.

U ostavrenju Vaših ciljeva će Vam pomoči naša istruktorica

trainer

Almina

grupni treninzi

A za Vas smo pripremili sljedeče vrste treninga

Radi se o aerobnom treningu, koji je dinamičan i zabavan,a na kojem ćete se prije svega dobro oznojiti! Primarni cilj treninga je, kako mu i samo ime govori, sagorijevanje masti. Kombiniraju se vježbe s vlastitom težinom, vježbe s različitim rekvizitima, prvenstveno steperom i bučicama, uz cardio vježbe. Osim što pomaže kod sagorijevanja kalorija i topljenja masti, ovakav tip treninga poboljšava kondiciju, jača srce i pluća, podiže energiju i ubrzava metabolizam!

Energičan program, srednjeg do visokog intenziteta, u kojem se kombiniraju vježbe koje aktiviraju mišiće cijelog trbušnog zida, kao i vježbe koje aktiviraju mišiće nogu. Izvode se višezglobne i izolacijske vježbe uglavnom u kružnom obliku. Poboljšajte tonus svojih mišića, izdefinirajte svoje trbušne mišiće, učinite mišiće nogu vretenastim i čvrstim, rijšite se potkožnog masnog tkiva uz odličnu glazbu, puno znoja i pozitivne energije!

Program visokog intenziteta s ciljem oblikovanja mišića stražnjice. Trening započinje aktivacijom gluteusa, zatim se u glavnom dijelu izvode kompleksne vježbe, te na kraju izolacijske. Za savršeno oblikovanu stražnjicu koriste se girje, gume, lopte, steperi, zglobni utezi. Želite li izgubiti masne naslage, učvrstiti i oblikovati stražnjicu, bedra i noge uz odličnu atmosferu, ovaj program pravi je izbor

Ovaj program djeluje na učvršćivanje i oblikovanje mišića cijeloga tijela. Cilj treninga je konstantan napredak i djelovanje na targetirane mišićne skupine, poput definiranja trbušnih mišića, podizanja i učvršćivanja stražnjice, zatezanja i definiranja ruku i leđa, te ciljano trenitranje celulitnih naslaga na nogama i stražnjici. Kombiniraju se različitie metode vježbanja, svaki puta nešto drugačije. Naglasak je na vježbama snage i izdržljivosti uz mnoštvo rekvizita, no nisu isključene niti vježbe s vlastitim tijelom, kao ni cardio vježbe. Na kraju je neizostavno istezanje i opuštanje uz relaksirajuću glazbu.

Provjerite raspored grupnih treninga

Svi paketi

NazivOpisCijena
Grupni treninziNeograničeno u mjesecu40 €Zatraži
Grupni treninzi plus teretanaNeograničeno u mjesecu40 €Zatraži
Grupni Treninzi 12 dolazakaGrupni Treninzi 12 dolazaka34 €Zatraži