gym
Meni

\

Korporativni fitness

Korporativni fitnes je koncept koji sve više poduzeća postavlja kao jedan od svojih prioriteta.

Prilagođavajući se modernim trendovima, naš fitness centar se sa posebnom pažnjom odnosi prema korporativnom fitnesu za svoje poslovne korisnike te kreira odgovarajuće ponude, kako za individualne treninge uz nadzor trenera tako i za grupne treninge koji mogu bit po posebnim zahtjevima.

U današnje vrijeme velike poslovne konkurencije, želja svih poslodavaca je da baš njihovi zaposlenici budu najbolji.

Umor, stres, razdražljivost, depresija, česte prehlade, glavobolje su samo neke od posljedica neredovite fizičke aktivnosti. Zdravi zaposlenici su produktivniji, puni energije, kreativniji, pouzdaniji, dok zaposlenici sa niskim statusom psiho-fizičkog stanja i zbog nedostatka fizičke aktivnosti direktno utječu na nepovratno izgubljeno vrijeme u poslovanju, a samim tim direktno umanjuju prihode i zaradu firme. Redovna fizička aktivnost smanjuje stres, povećava mentalnu budnost, povećava produktivnost, energiju i raspoloženje, što dovodi do zadovoljstva i dizanja elana vaših zaposlenih.

Pored preventivnih mjera, korporativni fitnes poboljšava cjelokupno zdravlje, smanjuje odsustvo zbog bolesti, podiže elan, poboljšava kreativnost i međusobne odnose među zaposlenicima.

Troškovi korporativnog fitnesa su na mjesečnom nivou manji nego što će vaši zaposleni potrošiti na kancelarijski materijal ali to nije trošak već investicija, u njihovo zdravlje i bolje poslovanje kompanije. Poticanje aktivnog i zdravog načina života među vašim zaposlenicima će svima biti od koristi na duži vremenski period, jer su vaši zaposlenici najvažniji dio Vašeg poduzeća!

Zatraži ponudu